شاید به تنهایی نتوانید روی یک شمع تحلیل انجام دهید اما اگر گروهی از شمع های پشت سر هم را در نظر بگیرید به نکات خوبی پی می برید که تحلیل بر اساس نمودار شمعی را رقم می زند.
نمودار شمعی معنای مختلفی دارد
- اندازه سایه بالا به معنای فشار فروش است
- اندازه سایه پایین به معنای فشار خرید است
- ارتفاع کل کندل، به معنای میزان عمق نوسان است
- ارتفاع کندل به معنای قدرت است
- بالاترین نقطه کندل به معنای سطح مقاومت است
- پایین ترین نقطه کندل به معنای سطح حمایت است
به نمودار بالا نگاه کنید و به سوال های زیر پاسخ دهید
آیا قیمت ها به صورت عمودی بالا و پایین می روند؟
به سطوح مقاومت و حمایت بیشتر توجه کنید
شما وقتی به هر نمودار نگاه می کنید متوجه می شوید که چه خبر است. خبر خوب اینکه شما می توانید وارد مبحث کانال و تراکم قیمت شوید. بله درست خوانید، نوبت به برداشتن قدم بعد رسیده و شما باید استراتژی معاملاتی داشته باشید. در قدم اول در حساب آزمایشی نقاط ورود خوب را انتخاب کنید و سعی کنید در نزدیکی این نقاط، پرایس اکشن را پیاده سازی کنید. شما باید حتما معاملات خود را بنویسید. موقعیت های خوب را علامت بزنید و با موقعیت های خوب قبلی مقایسه کنید.
بدان معناست که در آن سطح قیمت، تقاضا از عرضه پیشی می گیرد. یعنی خریداران هرچه فروشندگان برای فروش گذاشته اند را خریده اند. اکنون آن ها قیمت های بالاتری را برای خرید دریافت می کند. جایی که خریداران از فروشندگان پیشی بگیرند سطح حمایت در بازار به وجود می آید و این سطح اجازه ریزش بیشتر قیمت را به بازار نمی دهد.
یا بازار به صورت موجی قله و دره میسازد؟
شما باید از مدت های درست برای شناسایی سوئینگ ها استفاده کنید
- زیگزاگ ها
- میانگین متحرک ها
- گان سوئینگ ها
در این مرحله شما باید با توجه به مفاهیم بنیادین پرایس اکشن بتوانید تحلیل کنید. بنابراین، در قدم آخر شما باید با توجه به درک مفاهیم پرایس اکشن تحلیل خود را آغاز کنید. قرار نیست یک شبه بتوانید بهترین استراتژی ها را پیاده سازی کنید، شما باید قدم های اول را بسیار آگاهانه و محکم بردارد.
نتیجه
بازار حرکت های صعودی و نزولی دارد. حرکت نزولی دارد و ناگهان به حرکت صعودی شکل می گیرد. به همین خاطر ما شاهد موج ها یا سوئینگ ها هستیم.
3. نقاط چرخشی بازار را دنبال کنید
سطوحی هم در بازار وجود دارد قیمت به یک سطحی می رسد و ناگهان ریزش خواهد داشت. در این سطح خریداران شروع به فروش می کنند و فروشندگان هم در بازار فارکس اقدام به فروش می کنند و بازار دیگر از این قیمت بالاتر نمی رود. در این سطح، سطح مقاومت شکل می گیرد. در نمودار زیر می توانید سطوح حمایت و مقاومت را ببینید.
بله ساختار بازار از موج هایی تشکیل شده که قله و دره میسازند.
کندل خوانی نمودار شمعی
اول از همه شما باید روند را با توجه به قله ها و دره ها شناسیایی کند. هر وقت که بازار یک موج درش ایجاد می شود و بعد به سمت مخالف حرکت می کند یک نقطه چرخش در نمودار پدید می آید. به این نقاط، نقاط چرخشی موج می گویند. اگر این نقاط چرخشی موج به سمت بالا حرکت کنند روند بازار صعودی و اگر به سمت پایین حرکت کنند روند بازار نزولی خواهد شد.
آموزش پرایس اکشن
منبع: https://boorsa.org/post/6130/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%A8%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%DA%A9%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
در این قسمت شما تمرکزتان بر اساس شناسایی و تحلیل سوئینگ ها یا موج هاست. در این قسمت شما با نشانه های اصلی پرایس اکشن آشنا می شوید
معنی این که بازار به یک سطح حمایتی برسد و دوباره یک جهش داشته باشد چیست؟
اگر شما قبل از خواندن این راهنما همین کارها را کردید، تبریک به شما !
پرایس اکشن در نتیجه تغییر در عرضه و تقاضا معنی پیدا می کند
اگر می خواهید معامله گر موفقی شوید حتما از پکیج پرایس اکشن بورسا استفاده کنید
نکته دوم اینکه این نقاط چرخشی نقش سطوح حمایت و مقاومت را بازی می کنند
سومین مطلب، سرعت و مغناطیس چرخش ها در قله ها و دره هاست که متفاوت است. اگر شما به یک مجموعه ای از این نقاط چرخشی نگاه کنید، متوجه می شوید که بازار چه حال و هوایی دارد. این مفهوم، اصول را در الگوهای نموداری پدید می آورد. نکته اصلی اینجاست که ما باید تشخیص دهیم بازار از چه زمانی چرخش را شروع کرده است. بعضی از معامله گران از قوانین تبعیت نمی کنند، این معامله گران به راحتی می توانند با توجه به تاریخچه قیمت، تحلیل کنند. اما زمانی که به معاملات واقعی می رسند آن ها به مشکل می خورند. دنباله رو این افراد نباشید.