اتهام متهمان این پرونده اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق کلاهبرداری شبکهای بوده که با قرار جلب دادرسی و کیفر خواست برای ۸ متهم اصلی پرونده صادر شده است. ارز دیجیتال کینگ مانی ظاهرا توسط شرکت بادران گستران معرفی و تبلیغ شده بود اما مدیران این شرکت هرگونه ارتباط با این پروژه را تکذیب میکنند . لذا در روزهای اخیر گروهی از مالباختگان بادران و کینگ مانی دست به اعتراض زدند و در مقابل دادگستری و شرکت بادران خواستار محاکمه عوامل این کلاهبرداری شدند.
به جهت وصول شکایات جدید و افزایش خسارات مورد مطالبه، قرار تامین کیفری یکی از متهمان پرونده تشدید و بازداشت شد.
مهمترین نکته، رسیدگی سریعتر به اینگونه موارد است زیرا شاهد بودیم حتی ماهها پس از ورود پرونده کلاهبرداری پروژه کینگ مانی به دستگاه قضایی این پروژه همچنان مشغول فعالیت و عضوگیری بود.
از جمله پروندههای کثیرالشاکی که بهصورت ویژه تحت رسیدگی قضایی قرار دارد، پرونده موسوم به «کینگمانی» محسوب میشود.
با اقدامات قضایی صورت گرفته مشکلات عمده یکی از املاک بزرگ شرکت بادران با ارزش بیش از سه هزار میلیارد تومان برطرف و موجبات رد مال در آینده برای شکات فراهم شد.
اتهام متهمان این پرونده اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق کلاهبرداری شبکهای است که با قرار جلب دادرسی و کیفر خواست برای ۸ متهم اصلی پرونده صادر شده است.
خبرگزاری میزان
در حال حاضر پروندهای به نام ارز دیجیتال کینگ مانی وجود دارد که دارای 4000 شاکی است و حجم کلاهبرداری آن به حدود 4500 میلیارد تومان میرسد.
روی کار آمدن پروژه کینگ مانی و پروژههای کلاهبرداری مشابه آن مسالهای مربوط به دیروز و امروز نیست، این پروژه مدتهاست که به بازار آمده است و قربانیان متعددی را نیز در دام خود گرفتار کرده است.
یکی از این معترضین گفت:
افرادی که در این زمینه دانش کافی ندارند ممکن است سرمایهگذاریهای مخاطره آمیزی انجام دهند و قربانی کلاهبردارانی شوند که با وعده ثروت سریع سرمایه آنها را سرقت میکنند.
ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس شورای اسلامی گفته است پروژه ارز دیجیتال جعلی «کینگ مانی» بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتالی بوده است.
با توجه به اینکه یکی از دغدغهها و اولویتهای اصلی دادگستری کل استان تهران تعیین تکلیف پروندههای کثیرالشاکی و کثیرالخواهان محسوب میشود، لذا رسیدگی و احقاق حقوق مالباختگان و شکات این دست از پروندهها در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار دارد.
علاقه به فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال در کشور ما رو به افزایش است، اما متاسفانه شاهد افزایش فعالیتهای کلاهبرداری در این زمینه نیز هستیم و بسیاری از این کلاهبرداریها تاکنون حل نشده است.
روابط عمومی دادگستری کل استان تهران در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی قضایی به پرونده کثیرالشاکی موسوم به «کینگمانی» اطلاعیهای صادر کرد.
سال ۹۷ – ۹۸ بود که شرکت از فعالیت بینالمللی خود صحبت کرد؛ «به دلیل تحریمها اجازه پرداخت پول نداریم و سیستم بانکی مشکل دارد بنابراین باید از ارزهای دیجیتال استفاده کنیم». ۹۹ درصد همکاران ما از ارز دیجیتال سررشتهای نداشتند اما شرکت در نهایت کینگ مانی را مطرح کرد. برخی درباره کینگ مانی میگفتند که پادشاه رمزارزهاست و تا پایان ۱۴۰۰ بیت کوین را در جیب خود میگذارد چون صاحب کینگ مانی شخص با نفوذی است.
در پایان ضمن تاکید بر اینکه احقاق حقوق شکات و مالباختگان در این پرونده اولویت اول و اصلی دستگاه قضایی محسوب میشود، اعلام میگردد که دادگستری کل استان تهران تا تعیین تکلیف نهایی این پرونده و وصول مطالبات شکات با جدیت فرایندهای حقوقی و قضایی لازم را دنبال و پیگیری خواهد کرد.
شایان ذکر است؛ پرونده موسوم به «کینگمانی» در شمول پرونده های کثیرالشاکی تلقی شده است که بیش از ۴ هزار شاکی دارد و در حدود ۴ هزار میلیارد تومان مورد ادعای شکات پرونده قرار دارد.
متن اطلاعیه به این شرح است:
انتظاری که از قانون گذاران، مسئولان قوه قضایه و پلیس فتا میرود این است که با توجه به فراگیر شدن اینگونه کلاهبرداریها و روی آوردن سیستم بازاریابی شبکهای کشور با تعداد اعضای میلیونی به این فعالیتها، با جدیت بیشتری بر فضای نتورک مارکتینگ (بازاریابی شبکهای) کشور نظارت کنند.
امروزه با ایجاد رکود در حوزه بازاریابی، افرادی که تحت عنوان بازاریاب شبکهای یا نتورکر فعالیت میکردند به صورت گستردهای وارد حوزه رمزارزها و عضوگیری و جذب سرمایه برای پروژههای ارزدیجیتال شدهاند که تقریبا تمام این پروژهها بدون اعتبار و پشتوانه هستند.
عاملان اصلی پروژههای کلاهبرداری ارزدیجیتال با سو استفاده از اطلاعات کم کاربران و پیچیدگی سیستمهای غیر متمرکز اقدام به کلاهبرداری و جذب سرمایه کاربران میکنند.
منبع: https://iranbroker.net/the-arrest-one-of-the-accused-in-the-king-money-case