اگر پاسخ خیر باشد، معاملهگر به نود Market Open? منتقل میشود.
اگر پاسخ مثبت باشد، معاملهگر به نود پایانی منتقل میشود، یعنی روز کاری تمام است.
اگر پاسخ خیر باشد، معاملهگر به نود Market Open? منتقل میشود.
اگر پاسخ مثبت باشد، معاملهگر به نود پایانی منتقل میشود، یعنی روز کاری تمام است.
منبع: https://iranbourseonline.co/243965/learn-to-trade/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D9%81%D9%84%D9%88%DA%86%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
فلوچارت یا Flowchart نمایش گرافیکی از فرآیند، جریان کار یا الگوریتم است. فلوچارت رابطه زیر فرآیندهای الگوریتم را نشان میدهد. فلوچارت یک نمایش تصویری از روال کار است و به همین دلیل بهتر از متن است.
بدون فلولاین یا خطوط جریان نمیتوان فلوچارت را طراحی کرد. فلولاین با خط پیکان نمایش داده میشود. از فلولاین برای نمایش جهت توالی یا ترتیب فرآیندها استفاده میکنیم.
نود تصمیمگیری، نقطهای است که نشانگر بیش از یک مسیر برای ادامه فلوچارت است. یک دو راهی است که نیاز به انتخاب و تصمیمگیری دارد. تنها یکی از مسیرها انتخاب میشوند. هر مسیر شرایط خاصی دارد که منجر به اتخاذ آن تصمیم میشوند. نقطه تصمیمگیری با لوزی نمایش داده میشود.
نود ترمینال را با یک شکل دایرهای یا بیضی نمایش میدهیم. از ترمینال برای مشخص کردن نقطه شروع و پایان فرآیند استفاده میکنیم.
نود ورودی یا خروجی را با یک متوازیالاضلاع نمایش میدهیم. از این شی برای نمایش هر پروسه ای که با داده ورودی/خروجی کار میکند، استفاده میکنیم. منظور از ورودی داده یعنی دادهای که توسط کاربر وارد میشود. خروجی هم دادهای است که توسط کامپیوتر به کاربر ارسال میشود.
نود پردازش کارهایی است که توسط کامپیوتر یا ربات معاملهگر انجام میشود. نقطه پردازش را با مستطیل نمایش میدهیم.
اگر پاسخ منفی است و فرصتی برای معامله نباشد، معاملهگر به نود قبلی یعنی نود Market Open? منتقل خواهد شد.
اگر پاسخ مثبت است و فرصت معاملاتی وجود داشته باشد، معاملهگر به مرحله بعدی یعنی نود پردازش Trade منتقل خواهد شد. در این نود پردازش لازم انجام میشود و معاملهگر به نود تصمیمگیری Done? منتقل میشود. در این نود بایستی مشخص شود که آیا معامله انجام شده یا خیر؟
استفاده از فلوچارت به ما کمک میکند تا ایدههای پیچیده را تصویرسازی کنیم. فلوچارت فرآیندی که ربات معاملهگر باید طی کند تا استراتژی معاملاتی را پیاده کند را نمایش میدهد. در واقع فلوچارت استراتژیهای طولانی و پیچیده را سادهسازی میکند و کار را برای پیاده کردن و اصلاح استراتژیها راحت میکند.
در نود بعدی که باز هم نود تصمیمگیری است، معاملهگر بررسی میکند که آیا فرصتی (سیگنال) برای معامله وجود دارد یا خیر؟
در این مثال میخواهیم فلوچارتی را برای کارهای روزمره یا همان روتین معاملهگر رسم کنیم. این یک فلوچارت ساده است.
نقطه اتصال با یک دایره کوچک نمایش داده میشود. از نقطه اتصال برای جهش یا پرش از یک بخش دیاگرام به بخش دیگر دیاگرام استفاده میکنیم. معمولاً از این نقطه در توصیف فرآیندهای بزرگ استفاده میشود.
در مرحله بعدی، معاملهگر بررسی میکند که آیا بازار باز است یا خیر؟ این یک نود تصمیمگیری است. اگر بازار بسته است، دیگر نیازی به بررسی فرصتهای معاملاتی در بازار نیست و معاملهگر با بستن پلتفرم معاملاتی به روز کاری خود پایان میدهد. اما اگر در مرحله تصمیمگیری مشخص شود که بازار باز است، معاملهگر به پیدا کردن فرصت معاملاتی تمرکز خواهد کرد.
اولین نود یا Node که در دیاگرام رسم شده، نقطه شروع یا Start است. این یک نقطه ترمینال است. هر فلوچارتی با چنین نقطهای آغاز میشود.
یکشنبه 14 اسفند 1401 – 10:26