مطالعات گزارش کردهاند که عصاره سیر سیاه چندین عملکرد از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابتی، ضد التهابی و اثرات ضد سرطانی آریو کالا دارد. این سیر برای لاغری بسیار مفید است و چربیهای رسوب کرده در رگها و عروق بدن را از بین میبرد به همین دلیل خطر سکته قلبی را به شدت کاهش میدهد. این نوع سیر برای افراد دیابتی بسیار مفید است و خواص ضد سرطان دارد. اگر میخواهید که چربیهای مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه میشود از سیر سیاه استفاده کنید.
سیرسیاه رامیتوانید در دمای منزل داخل پلاستیک شیشه طولانی مدت نگه دارید. سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است. این محصول برای اولین بار توسط کره ای ها برای مصارف دارویی تولید شد.
- تاثیر سیر سیاه بر لاغری یکی از مهمترین خواص این ترکیب گیاهی بوده و به واسطه آنتی اکسیدان های موثر در کاهش وزن ایجاد خواهد شد.
- واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود.
- سیر تازه تقریباً 63درصد آب، 28درصدکربوهیدرات (فروکتانها) ، 2.3درصد ترکیبات گوگردی ، 2درصد پروتئین (آلییناز) ، 1.2درصد اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5 درصد فیبر دارد.
- استفاده از این ترکیب به عنوان ادویه، قدمت چند هزار ساله داشته و ریشه در فرهنگ غذایی کشورهای آسیای شرقی از جمله ژاپن داشته است.
- سلام خسته نباشید.ببخشید من چند باره مزاحم وقتتون میشم.من محصول سیر سیاه از شما سفارش دادم.فرم آدرسم پر کردم.ایا پرداخت هزینه درب منزل باید انجام بشه.
احتمالاً اکثر خواهید داشت همراه خود سیر سفید شناخته شده هستید را و برای اولیه موارد است کدام ممکن است شناسایی سیر سیاه را می شنوید. چون سیر سیاه چربی سوز است مانع از گرفتگی عروق و رگ های قلب شده و خطر سکته قلبی را کاهش می دهد. به نظر نمی رسد سیر سیاه عوارض جانبی عمده ای داشته باشد، اما اگر داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید یا به سیر آلرژی دارید، باید از مصرف مقادیر زیاد آن اجتناب کنید. این سیر با باکتریها و ویروسهای موجود در گوارش مبارزه میکند و از یبوست و سرطان روده پیشگیری میکند.
با شنیدن نام سیر سیاه بعضی ها فکر میکنند که منظور همان سیر ترشی است! سیر سیاه در اصل همان سیر سفید است که طی یک فرایند خاص تبدیل به سیر سیاه میشود و خواص آن دو چندان میشود. خوردن سیر سیاه مثل نسخه طبیعی در کاهش استرس مؤثر است و اعصاب را آرام و با بیخوابی و بدخلقی مبارزه میکند. به نظر نمی رسد سیر سیاه عوارض جانبی عمده ای داشته باشد اما اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا به سیر حساسیت دارید باید از مصرف مقادیر زیاد آن اجتناب کنید. در واقع محققان دریافتند که محلول عصاره سیر سیاه در عرض 72 ساعت برای سلول های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی است.
مصرف سیر سیاه و سلامت مغز
سالها پیش برای اولین بار کشورهای کره جنوبی، ژاپن و حتی کشورهای شرق آسیا از آن برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میکردند. آنها برای محافظت از بدن خود، جوانی، افزایش و تقویت مقاومت و سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریها و حفظ سلامتی، از این ماده بسیار مغذی استفاده میکردند. یکی از محصولاتی که در ایران به دلیل خواص بسیار بالایی که در درمان بسیاری از بیماری ها و پیشگیری آنها دارد سیر سیاه است. تنها نکته ای که در خرید این محصول حائز اهمیت است معتبر بودن برند آن و کیفیت بالا و بسته بندی عالی آن است. برای خرید سیر سیاه، میتوانید این محصول را از فروشگاه اینترنتی باروشاپ تهیه کنید.
سیر سیاه دکتر بیز کالدینو قیمت سیر سیاه دکتر بیز خواص و طریقه مصرف سیر سیاه
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فروشگاه شفا می باشد. ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. یادرمورد مشکل زود انزالی در آقایان رفتار های نابهنجار جنسی و توقعات بالا رفته توسط مشاهده فیلم های پورن باعث شده تا فرد انتظاری بیش از حد طبیعی از خود داشته باشد.
سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرنها تولید و استفاده کردهاند، اما در دهههای اخیر وارد بازار جهانی شدهاست.
شما با خوردن روزانه یک حبه سیر می توانید از ماده غذایی بهرمند شوید. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود.
سیرخام کمی سفت است و جویدن آن کمی دشوار است اما سیر سیاه دارای بافت جویدنی و نرم میباشد. همچنین از آن به عنوان طعمدهنده و چاشنی در انواع غذاها استفاده میشود. گنجاندن این محصول در وعده های غذایی به سلامتی شما کمک شایانی خواهد کرد. سیر سیاه و خواص آن نه تنها تا اصفهان، بلکه در سراسر دنیا اوازش فواید و خواص آن برای بدن پیچیده است و سالهاست که یک محصول بین المللی شده است.
سیر سیاه و افزایش ایمنی
سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما آنتیاکسیدانها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. به عنوان مثال یک مطالعه حیوانی نشان داد که سیر سیاه عملکرد کبد را در مورد آسیب مزمن کبدی ناشی از الکل، احتمالا از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی آن بهبود می بخشد. یک مطالعه قدیمی تر در سال 2009 روی موش های دیابتی نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به محافظت در برابر عوارضی که اغلب ناشی از قند خون بالا هستند کمک کند. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که کل فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه در طول کهنه شدن به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه سیر در 21 روز تخمیر به اوج محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. قطعا همه ی شما از سیر سفید استفاده کرده آید اما چیزی راجع به سیر سیاه نمیدانید.
تحریریه فارکسر ها