احتمالا شما هم رویاهایی با مضمون افسانه غول چراغ جادو داشتهاید! رویایی که در آن هرچه آرزو کنید به حقیقت تبدیل میشود. ممکن است آرزو کنید که در مدت زمانی کم سرمایهتان چندین برابر شود؛ مشکلی نیست، برآورده میشود! در این نوشتار تلاش میکنیم تا این رویای شما را به واقعیتی بیبدیل تبدیل کنیم. شما میتوانید با شناخت بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳، و سرمایهگذاری در آنها، ثروت خود را چندین برابر کنید.
البته که انجام تحقیقات کافی درمورد نحوه سرمایهگذاری و مقدار آن هم که بستگی به شرایط فردی و شخصی شما دارد، امری ضروریست؛ اما ما در این نوشتار راه را برای شما روشن میکنیم و بهطور کلی بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳ را، همراه با شما مورد بررسی قرار میدهیم. ما در این نوشتار عوامل و فاکتورهای مهمی مانند ثبات اقتصادی، فضای سیاسی ـ اجتماعی و پتانسیل رشد را در نظر گرفتهایم. با تجزیه و تحلیل این کشورها، سرمایهگذاران میتوانند تصمیمات آگاهانه گرفته و شانس موفقیت خود را افزایش دهند. پس با ما همراه باشید…
بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳ کداماند؟
تابهحال چندین کشور به عنوان غولهای بزرگ مالی و اقتصادی جهان، شناخته شدهاند. در این نوشتار ما آمار و ارقام مربوط به سال ۲۰۲۳ را مورد بررسی قرار میدهیم تا بتوانیم بهترین تحلیل را از شرایط حاکم بر کشورها داشته باشیم. وقت شروع است، همراه ما باشید..
۱. آمریکا، یکی از بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳
شناخته شدن ایالات متحده آمریکا به عنوان یکی از بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳، دلایل محکم و قویای دارد. کشورهای انگشتشماری در جهان، از نظر اقتصادی و تجاری، همپا و رقیب آمریکا هستند؛ که البته تاکنون آمریکا پیروز این میدان بوده است. ایالات متحده با تولید ناخالص داخلی ۲۱.۴ تریلیون دلار و جمعیت بیش از ۳۳۰ میلیون نفر، دارای بزرگترین اقتصاد جهان است. این کشور مجموعه فرصتهای سرمایهگذاری زیادی را در طیفهای وسیع و متنوع، به سرمایهگذاران، ارائه میدهد.
در کشور آمریکا ما شاهد پیشرفت صنایع مختلفی هستیم که روز به روز رشد بیشتری را برای کشور خود رقم میزنند و شرایط مساعدی را برای سرمایهگذاران به ارمغان میآورد.
برخی از مولفههایی که کشور آمریکا را به یکی از بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳ تبدیل کرده است عبارتند از:
- وجود نیروی کار متخصص و با مهارتهای پیشرفته
- نرخ بیکاری پایین
- اعتماد بالای مصرف کنندگان
- سیستم حکومتی دموکرات و قانونمداری
- وجود چارچوبهای قانونی که از حقوق مالکیت افراد محافظت میکند.
برخی از افتخارات کشور آمریکا در عرصه سرمایهگذاری عبارتند از:
- سافت بانک ۳۲ میلیارد دلار در ARM Holdings سرمایهگذاری کرد.
- تنسنت (Tencent) مبلغ ۱.۸ میلیارد دلار در کمپانی تسلا سرمایهگذاری کرد.
- بلک استون Global Logistics Properties را به قیمت ۱۱.۶ میلیارد دلار خریداری کرد.
تمام موارد ذکر شده نشاندهنده استقبال و پتاسیل بالای کشور آمریکا، برای سرمایهگذاریهای پرسود و پربازده است.
۲. کشور آسیایی سنگاپور
درست است که اکثر سرمایهگذاران بزرگ علاقه شدیدی به کشور سنگاپور دارد؟ بله، چرا که نه؟!
این دولت شهر زیبای آسیایی به عنوان هوشمندترین شهر جهان شناخته شده است و دارای ثبات اقتصادی بالایی است. در واقع ثبات اقتصادی در سنگاپور توسط یک سیستم مالی قوی کنترل میشود که باعث کاهش نرخ بیکاری و افرایش سرانه تولید ناخالص داخلی میشود. فضای سیاسی سنگاپور هم به خوبی اقتصاد حاکم بر آن است! دولت سنگاپور از رشد کسبوکارها، و سرمایهگذاریهای بزرگ و کوچک خارجی حمایت میکند.
همچنین صنعت املاک و مستغلات یکی از بخشهای پررونق در سنگاپور شناخته شده است. شرکتها و حتی افراد زیادی جهت استفاده از بازار رو به رشد این کشور، به آن هجوم میآورند. یک مثال خوب از این موضوع، J’Den Condo است که در شرف راهاندازی یک ساختمان مسکونی لوکس است. این رویداد توجه بسیاری از سرمایهگذاران را به خود جلب کرده است.
۳. چین، بهشت سرمایهگذاران
چین، یکی دیگر از مقاصد اصلی برای سرمایهگذاری خارجی است. رتبه چین در جذب سرمایهگذاران، به لطف بازار بزرگ، اقتصاد در حال رشد و سیاستهای مطلوب این کشور است. کشور آسیایی چین، از ثبات اقتصادی بالایی برخوردار است. برخی از مواردی که این کشور را از سایر رقبای خود متمایز میکند عبارتند از:
- نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بالا
- ذخایر ارزی عظیم
- تورم و نرخ بهره پایین
- بخشهای تولید و فناوری قوی
همچنین سرمایهگذاریهای مهمی که در کشور چین اتفاق افتاده عبارتند از:
- سرمایهگذاری شرکت تسلا در کارخانه گیگا در شانگهای
- عرضه اولیه سهام علی بابا در بورس اوراق بهادار هنگ کنگ
- کوکاکولا یک شرکت نوشیدنی محلی به نام چاینا گرین را خریداری کرد.
۴. کشور کانادا
کانادا به دلیل اقتصاد باثبات، نیروی کار ماهر، محیطی مناسب برای کسب و کار و منابع طبیعی، یکی از مقاصد مهم سرمایهگذاری است. مسائلی مانند تورم پایین و سیستم مالی قوی هم سبب ثبات اقتصادی و رشد بیشتر کانادا میشوند.
همچنین کانادا دارای فضای سیاسی آزاد، سیاستهای قوی دولتی و کم فساد است که از رشد کسب و کار و سرمایهگذاری خارجی حمایت میکند.
مطالعات و تحقیقات درباره سرمایهگذاریهای موفق در کانادا، نشاندهنده رشد روزافرون این کشور است. پس اگر به دنبال کشوری با شرایط مطمئن جهت سرمایهگذاری و کسب سودهای باورنکردنی هستید، کانادا را از قلم نندازید و حتما آن را در لیست تحقیقات خود قرار دهید.
برای آشنایی با کشورهای دیگر در لیست بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳، با ما همراه باشید!
۵. امارات متحده عربی، موردی مناسب برای سرمایهگذاران
امارات متحده عربی به دلیل موقعیت استراتژیک و مناسب، اقتصاد پایدار و حمایت بسیار دولت از سرمایهگذاران خارجی، فضای سرمایهگذاری مطلوبی را ترسیم کرده است. همچنین این کشور پتانسیل رشد قابل توجهی در بخشهای مختلفی مانند فناوری، انرژیهای تجدیدپذیر و گردشگری دارد. هدف بلند مدت دولت امارات، تنوع بخشیدن به اقتصاد و کاهش وابستگی به نفت است.
لازم به ذکر است که در امارات ثبات اقتصادی از طریق، ارز قوی و نرخ تورم پایین حفظ میشود. تمرکز دولت امارات، ارتقا این کشور از نظر مالی و اقتصادی بوده و همین موضوع سبب شده تا از نظر سیاسی، دارای فضایی باز و بدون تنش باشد.
پروژههای عظیم سرمایهگذاری در این کشور شامل خرید دبی Ports World توسط DP World و توسعه شهر مصدر، یک پروژه انرژیهای تجدیدپذیر است.
۶. تایلند، سرزمین محبوب سرمایهگذاران
کشور تایلند، یکی از قویترین اقتصادهای آسیای جنوب شرقی به شمار میآید که همین موضوع موجب جذابیت آن برای سرمایهگذاران بزرگ شده است. در این کشور نرخ تورم پایین است و همچنین شرایط و قوانین مالیاتی آن بسیار راه را برای سرمایهگذاران هموار کرده است. سیاستهای کلی کشور و مقررات حکومت آن، متناسب با جذب سرمایهگذاران خارجی تنظیم شده است.
برخر از پروژههای سرمایهگذاری موفق در این کشور عبارتند از:
- شرکت فورد موتور و جنرال الکتریک تاسیسات تولیدی در تایلند تاسیس کردهاند.
- خودروساز ژاپنی تویوتا در یک کارخانه جدید در این کشور سرمایهگذاری کرده است.
- گروه علی بابا در شرکت های تجارت الکترونیک تایلندی سرمایهگذاری کردهاند.
۷. کشور پهناور هند
هند هم در لیست بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳، است. کشور هند از نظر اقتصادی یکی از مهمترین کشورهای آسیا است. لازم به ذکر است که ذخایر ارزی بزرگ و سیستمهای منضبط مالی، مهمترین عالم جذب سرمایهگذاران در این کشور بوده است. همچنین دولت این کشور قوانینی را جهت تسهیل کار و فعالیت کسبوکارهای خارجی تنظیم کرده است.
افتخارات و پروژههای موفق کشور هند عبارتند از:
- اعلامیه کمپانی هیوندای مبنی بر سرمایه گذاری ۲.۵ میلیارد دلاری در هند طی پنج سال آینده برای مدلهای جدید خودرو و امکانات تولید نوین.
- سرمایهگذاری ۶.۵ میلیارد دلاری آمازون در هند برای گسترش فعالیتهای خود.
- خرید والمارت (شرکت خردهفروش آمریکایی) Flipkart، پلتفرم پیشرو تجارت الکترونیک هند، به مبلغ ۱۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸.
سرمایه گذاری در ایران
سرمایهگذاری در ایران، مانند هر کشور دیگری، مزایا و معایب خود را دارد. این مزایا و معایب بستگی به نوع سرمایهگذاری، شرایط اقتصادی، قوانین و مقررات، و عوامل دیگر دارند. در ادامه به برخی از مزایا و معایب سرمایهگذاری در ایران اشاره خواهم کرد:
مزایا سرمایه گذاری در ایران:
- منابع طبیعی غنی: ایران دارای منابع طبیعی غنی مانند نفت، گاز طبیعی، معادن و زمینهای کشاورزی است که فرصتهای سرمایهگذاری در این صنایع را فراهم میکند.
- جمعیت بزرگ: با جمعیت بزرگ و نیروی کار ماهر، ایران بازار مصرف بزرگی برای محصولات و خدمات فراهم میکند.
- موقعیت جغرافیایی مهم: ایران به عنوان یک نقطه عبور مهم برای تجارت بین المللی در منطقه اهمیت دارد و این موقعیت جغرافیایی میتواند برای سرمایهگذاران دسترسی به بازارهای منطقه ای و جهانی را فراهم کند.
- برنامههای توسعه اقتصادی: دولت ایران برای جلب سرمایهگذاری خارجی و داخلی برنامهها و طرحهای توسعهای متعددی ارائه داده.
معایب سرمایه گذاری در ایران:
- تحریمها و محدودیتهای بانکی: تحریمها و محدودیتهای بانکی بینالمللی میتوانند معمولاً سرمایهگذاری در ایران را مشکل کنند و ممکن است امکان انتقال سرمایه و ارتباطات مالی را محدود کنند.
- عدم پایایی قوانین: قوانین و مقررات ممکن است تغییرات فراوانی داشته باشند و این میتواند برای سرمایهگذاران ناپایداری ایجاد کند.
- ریسکهای سیاسی: مسائل سیاسی و جنبشهای اجتماعی در ایران میتوانند به ریسکهای سرمایهگذاری اضافه کنند.
- مشکلات مالی و اقتصادی: مشکلاتی نظیر تورم، تغییرات نرخ ارز و مشکلات مالی میتوانند برای سرمایهگذاران مسائلی ایجاد کنند.
به طور کلی، سرمایهگذاری در ایران میتواند مزایا و معایب خود را داشته باشد و در تصمیم به سرمایهگذاری باید با توجه به شرایط فعلی و آینده با دقت اندیشیده شود.
سخن آخر
با توجه به تورم و رکود اقتصادی ایران، سرمایهگذاری در کشورهای خارجی در میان مردم بسیار محبوب شده است. پس اگر قصد انجام سرمایهگذاری در کشورهای خارجی را دارید، به سرعت دست به کار شوید. البته قبل از انجام هرگونه اقدامی، تحقیقات خود را در باب شرایط سرمایهگذاری در هرکدام از این کشورها بررسی کنید. ممکن است نسبت به روش و بودجه سرمایهگذاری شما، مقصدتان برای سرمایهگذاری تغییر کند. پس در انتخاب مقصدتان نهایت دقت را انجام دهید! البته باید مراقب تحریم ها هم باشید تا با خطر از دست رفتن سرمایه مواجه نشوید!
امیدواریم که از نوشتار مقاله “بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳” نهایت لذت را برده باشید. اگر تجربه و یا اطلاعاتی در باب این موضوع دارید، با ما به اشتراک بگذارید!
بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در سال ۲۰۲۳ کداماند؟
۱. آمریکا
۲. سنگاپور
۳. چین
۴. کانادا
۵. امارات متحده عربی
۶. تایلند
۷. هند
مولفههای کشورها برای جذب سرمایهگذاران چیست؟
۱. نیروی کار ماهر و متخصص
۲. اقتصاد با ثبات و سیستم مالی قوی
۳. پتانسیل رشد بالا و تورم پایین
۴. شرایط سیاسی و فرهنگی مناسب
برخی از افتخارات سرمایهگذاری ایالات متحده آمریکا را نام ببرید.
سافت بانک ۳۲ میلیارد دلار در ARM Holdings سرمایهگذاری کرد.
تنسنت (Tencent) مبلغ ۱.۸ میلیارد دلار در کمپانی تسلا سرمایهگذاری کرد.
بلک استون Global Logistics Properties را به قیمت ۱۱.۶ میلیارد دلار خریداری کرد.
منبع: https://iranbroker.net/top-best-countries-to-invest-in-2023/