اخبار فارکس

دیشب گزارش کتاب بژ یا همان Beige Book فدرال رزرو آمریکا منتشر شد. طبق این گزارش، اقتصاد آمریکا رشد قابل‌توجهی نداشته و دسترسی به اعتبار هم کاهش یافته است. رئیس فدرال رزرو نیویورک (ویلیامز) گفته که روند اخیر افت فشارهای تورمی ادامه دارد، اما همچنان نرخ رشد تورم بالاست. بازار بر این باور است که فدرال رزرو در نشست ماه آینده نرخ بهره را بالا خواهد برد.

شاخص‌های آتی سهام نزدک ۱۰۰ و S&P500 منفی هستند و شاخص آتی سهام Stoxx50 اروپا هم وضعیت نسبتاً پایداری داشته است. در آسیا شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه MSCI برای دومین روز متوالی پایین آمده است. بازارهای سهام چین و کره جنوبی منفی هستند، اما بازارهای سهام استرالیا و ژاپن تغییری نسبت به روز گذشته نداشتند.

کتاب بژ فدرال رزرو

شاخص‌های آتی سهام آمریکا هم بعد از افت‌های دیروز اندکی بهبود یافتند. گزارش مالی غول‌های فناوری آمریکا بهتر از پیش‌بینی‌ها بود. دیروز شاخص سهام S&P500 به اندازه ۱٫۶ درصد و شاخص سهام نزدک ۱۰۰ به اندازه ۱٫۹ درصد منفی بودند.

گزارش FRB بازار را دوباره نگران کرد

در اروپا هم شاخص سهام Stoxx600 بدون روند مشخصی رنج است. این هفته داده‌های GDP ناحیه یورو منتشر خواهند شد. امروز گزارش چشم‌انداز کسب‌وکارهای آلمان منتشر شد. فضای کسب‌وکار آلمان برخلاف پیش‌بینی‌ها در شش ماه گذشته بهبود یافته است. اقتصاد آلمان به تدریج در حال بهبود است و در حال پشت سر گذاشتن شوک انرژی است. در بازار فارکس یورو در برابر دلار آمریکا تقویت شد.

اخبار فارکس
در اولین روز کاری هفته بخشی از افت ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا جبران شد.

اخبار فارکس بورس آسیا – دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

در بازار فارکس، دلار آمریکا در برابر رقبا تقویت شده و ین ژاپن هم رشدهای اولیه را از دست داده است. این هفته اولین نشست تعیین نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن به ریاست Ueda برگزار خواهد شد. انتظار می‌رود که در این نشست سیاست‌های پولی بانک مرکزی مورد بازنگری قرار بگیرند.

در بازار فارکس، شاخص دلار آمریکا رشدهای اولیه را جبران کرده است. دیروز در بازار اوراق قرضه، بازدهی اوراق خزانه‌داری ۱۰ ساله آمریکا به اندازه ۰٫۰۸ واحد درصد افت کرد، که بزرگ‌ترین کاهش یک روز از ماه مارس تا به امروز است. از دید بازار، فدرال رزرو آمریکا بعد از ماه ژوئن دیگر نرخ بهره را بالا نخواهد برد. بازار بر این باور است که نرخ بهره آمریکا سال ۲۰۲۳ را زیر ۴٫۵ درصد به پایان خواهد رساند.

بازار منتظر داده‌های اقتصادی آمریکاست

در هفته پیش رو داده‌های GDP ناحیه یورو هم در کانون توجهات خواهند بود. در بازار سهام هم گزارش مالی شرکت‌های سهامی منتشر خواهند شد.

عملکرد ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا 24 آوریل 3 دیدبان: اخبار فارکس
در اولین روز کاری هفته تمامی ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا تضعیف شدند.

اخبار فارکس بورس آسیا – جمعه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

شاخص آتی سهام S&P500 و نزدک ۱۰۰ تغییر اندکی داشته‌اند. جریانات ریسکی مشخصی در بازار دیده نمی‌شود. در این میان بازدهی اوراق خزانه‌داری آمریکا افت کرده و شاخص دلار آمریکا وضعیت باثباتی دارد.

در بازار اوراق قرضه همه بر این باورند که فدرال رزرو آمریکا به افزایش نرخ بهره ادامه خواهد داد. افزایش نرخ بهره باعث کاهش قیمت اوراق قرضه می‌شود. به همین دلیل است که سرمایه‌گذاران اعتباری حجم خالص قراردادهای آتی فروش در اوراق خزانه‌داری ۱۰ ساله آمریکا را افزایش داده‌اند. این نشانه‌ای از تقویت انتظارات نرخ بهره‌ای است.

اخبار فارکس

در بازار فارکس، دلار آمریکا در برابر رقبا تقویت شده است. شاخص دلار آمریکا در حال تجربه اولین رشد هفتگی در شش هفته گذشته است. ین ژاپن هم در برابر رقبا عملکرد خوبی داشته است. نشانه‌هایی از تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین دیده می‌شود و به همین دلیل سرمایه‌گذاران آسیایی به سمت ین ژاپن هجوم برده‌اند.

شاخص آتی سهام Stoxx50 افت کرده و شاخص‌های آتی سهام آمریکا هم نزدیک به ۰٫۴ درصد منفی هستند. این در حالی است که دیشب شاخص سهام S&P500 به اندازه ۰٫۱ درصد رشد کرد و شاخص سهام نزدک ۱۰۰ هم افت .۲ درصدی داشت. این هفتمین روز معاملاتی است که شاخص‌های اصلی سهام آمریکا کمتر از ۱ درصد در روز تغییر می‌کنند.

سرمایه‌گذاران نگران چشم‌انداز اقتصادی چین هستند

شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه برای چهارمین روز متوالی سقوط کرده است. سهام شرکت‌های مالی بیشترین افت را داشتند. شرکت‌های سنگ آهنی و فولادی هم به خاطر کاهش قیمت سنگ‌آهن افت کردند. قیمت سنگ‌آهن برای اولین بار از ماه دسامبر به زیر ۱۰۰ دلار به ازای هر تن رسیده است. این یعنی روند بهبود تقاضای کالای چین متوقف شده است.

بحران اعتباری فیرست ریپابلیک بانک تأثیری جدی بر دیدگاه فعالین بازار گذاشته است. بازار نگران افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکاست. شاید بحران اعتباری باعث شود تا فدرال رزرو نتواند نرخ بهره را سریع بالا ببرد. علاوه بر این معلوم نیست که اگر بحران اعتباری عمیق‌تر شود، فدرال رزرو یا سایر بانک‌های مرکزی دنیا چه کار خواهند کرد؟ برخی از فعالین بازار به این نتیجه رسیده‌اند که سیاست‌های انقباضی یا افزایش نرخ بهره خیلی زودتر از پیش‌بینی‌های قبلی پایان خواهند یافت.

عملکرد ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا 26 آوریل بورس اروپا 1 دیدبان: اخبار فارکس
از ابتدای هفته تنها ارز های کالایی در برابر دلار آمریکا تضعیف شده اند. به نظر می رشد که رشد دلار آمریکا که از ابتدای هفته شروع شده بود، در حالی از دست رفتن است.

اخبار فارکس بورس آسیا – چهارشنبه ۶ اردیبهشت

پیش‌ازاین بازار انتظار داشت که فدرال رزرو آمریکا از نیمه دوم سال ۲۰۲۳ به دنبال کاهش نرخ بهره باشد. این به نظر می‌رسد که این پیش‌بینی دیگر موضوعیتی ندارد. پیش‌بینی می‌شود که داده‌های GDP آمریکا نشانگر رشد ضعیف اقتصادی باشد و شاخص تورم PCE هم با سرعت کمتری افزایش یافته باشد. با این حال انتظار می‌رود که نرخ رشد دستمزدها شتاب گرفته باشد. همین مسئله می‌تواند در آینده فشارهای تورمی را تشدید کند.

دلار تقویت شد

در بازار فارکس چه خبر است؟ در این صفحه آخرین وضعیت بازار های مالی و جریانات بزرگی که در بازار های مختلف به راه افتاده اند را بررسی می کنیم. تاثر بازار های سهام، ارز، رمزارز و کالا بر یکدیگر بررسی می شوند و روند های کوچک و بزرگی که کلیت بازار را تغییر می دهند را تحلیل و ارزیابی می کنیم تا آینده کوتاه برای خواننده شفاف شود.

در بازار فارکس چه خبر است؟ تمام اتفاقات مهم بازار در یک هفته اخیر!

اخبار فارکس بورس اروپا – چهارشنبه ۶ اردیبهشت

شاخص آتی سهام Stoxx50 رشد کرده و از بازگشایی مثبت بازارهای محلی اروپا حکایت دارد. اما شاخص‌های آتی سهام آمریکا تغییر قابل‌توجهی نداشتند. بازار سهام چین، استرالیا و ژاپن افت کردند.

تنش‌های آمریکا و چین تشدید می‌شود

دیروز رئیس فدرال رزرو کلیولند آمریکا (Mester) از افزایش دیگر نرخ بهره برای کنترل تورم آمریکا حمایت کرد. با این حال او گفت که باید بحران اعتباری بانک‌ها را زیر نظر داشت. رئیس فدرال رزرو دالاس (Logan) هم گفته که نرخ تورم خیلی بالاست.

عملکرد ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا 21 آوریل 4 دیدبان: اخبار فارکس
از ابتدای هفته تمامی ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا تضعیف شدند!

اخبار فارکس بورس آسیا – پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲

شاخص آتی سهام S&P500 آمریکا رشدهای اولیه را از دست داده و شاخص آتی سهام نزدک ۱۰۰ هم وضعیت مشابهی دارد. این در حالی است که سهام شرکت FRB یا همان فیرست ریپابلیک بانک در پیش گشایش بورس آمریکا بیش از ۲۰ درصد سقوط کرده است. گفته می‌شود که این شرکت به دنبال فروش دارایی‌های خود به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار است تا از بحران اعتباری خارج شود. دیروز سهام این شرکت ۴۹ درصد سقوط کرده بود.

در بازار سهام چین، فشارهای فروشی اندکی کاهش یافته است. انتظار می‌رود که دولت چین از بازار حمایت کند. شاخص سهام CSI300 چین تا ۰٫۲ درصد هم افت کرد. در همین حال شاخص سهام MSCI چین بعد از شش روز افت متوالی به اندازه ۰٫۶ درصد رشد کرد.

در بورس آمریکا، در حالی شاهد افت شاخص‌های آتی سهام این کشور هستیم که دیشب بازار سهام نیویورک هم عملکرد قابل توجهی نداشت و در واقع تغییری نکرد. شاخص VIX که نشانگر میزان ترس سرمایه‌گذاران بازار سهام آمریکاست به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۲۱ رسیده است.

شایعه

در این میان گزارش مالی شرکت آلفابت و مایکروسافت خیلی بهتر از پیش‌بینی‌ها بود. اما سهام هر دو شرکت روند متفاوتی را طی کرده‌اند. سهام شرکت آلفابت افت کرده، اما سهام شرکت مایکروسافت مثبت است. امروز گزارش‌های شرکت متا منتشر خواهند شد. در اروپا، شاخص‌های سهام در واکنش به گزارش‌های ناامید کننده افت کردند. اکثر شرکت‌های سهامی اروپایی گزارش مالی ضعیفی داشته‌اند.

چرا بحران FRB برای بازار مهم است؟

با این حال نکته جالب توجه این است که با وجود جریانات ریسک گریزی، هنوز ترس و وحشتی در بازار به راه نیفتاده است. شاخص VIX که نشانگر میزان ترس سرمایه‌گذاران بازار فارکس است، در پایین‌ترین از فوریه سال ۲۰۲۲ باقی مانده است.

بازار نگران افزایش ادامه‌دار نرخ بهره است

در بازار فارکس، بعد از انتشار داده‌های تورمی استرالیا شاهد تضعیف ارزش دلار استرالیا هستیم. نرخ رشد تورم خالص استرالیا در ماه مارس پایین آمده است. دلار آمریکا هم بعد از رالی صعودی دیروز وضعیت پایداری دارد. دیروز دلار آمریکا در قالب دارایی امن عمل کرد.

عملکرد ارز های اصلی در برابر دلار آمریکا 26 آوریل 2 دیدبان: اخبار فارکس
از ابتدای هفته تنها ین ژاپن و فرانک سوئیس در برابر دلار آمریکا تقویت شده اند. این دو ارز از ارز های امن بازار هستند و در جریانات ریسک گریزی تقویت می شوند.

اخبار فارکس بورس آسیا – سه شنبه ۵ اردیبهشت

شاخص‌های سهام چین و هنگ‌کنگ عملکرد ضعیفی دارند. شاخص سهام CSI300 شانگهای برای پنجمین روز متوالی سقوط کرده و شاخص سهام هنگ‌کنگ هم در حال بسته شدن در پایین‌ترین سطح قیمتی پنج هفته اخیر است. سرمایه‌گذاران آسیایی نگران تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین هستند. در عین حال مقامات عالی رتبه چینی نسبت به ریسک‌های اقتصادی پیش روی چین هشدار داده‌اند. به همین دلیل بازار ریسک گریز شده است.

بازدهی اوراق کاهش یافت

شاخص‌های آتی سهام آمریکا افت کردند، اما شاخص‌های آتی سهام اروپا بدون روند مشخصی در نوسان هستند. شاخص‌های سهام آسیایی هم در کل عملکرد ضعیفی دارند. گزارش مالی شرکت‌های سهامی مبهم بوده و آخرین ارزیابی از وضعیت اقتصاد آمریکا هم باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران شده است.

جریانات ریسکی مشخصی در بازار وجود ندارد!

گزارش شرکت FRB دوباره نگرانی‌ها از سلامت بخش بانکی آمریکا را تشدید کرد. فیرست ریپابلیک بانک به دنبال فروش اوراقی به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار است تا از بحران اعتباری دور شود.

دلار استرالیا تضعیف شد

شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه در حال ثبت پایین‌ترین کف قیمتی خود در بیش از سه هفته گذشته است. شاخص‌های سهام هنگ‌کنگ، استرالیا و کره جنوبی بیشترین کاهش را داشته‌اند. شاخص آتی سهام S&P500 و نزدک ۱۰۰ هم به افت خود ادامه داده‌اند. جریانات ریسک گریزی در بازار دیده می‌شود.

قرار است دولت آمریکا فرمان اجرایی را در هفته‌های آینده امضا کند که طبق این فرمان، سرمایه‌گذاری در بخش‌های کلیدی اقتصاد چین برای شرکت‌های آمریکایی محدود خواهد شد.

انتظارات نرخ بهره‌ای تضعیف شدند

اکثر شاخص‌های سهام آسیایی افت کردند. معامله گران منتظر انتشار شاخص‌های اقتصادی هستند تا شاید آینده نرخ‌های بهره را پیش‌بینی کنند.

بازار سهام درگیر جریانات ریسک گریزی است

بازدهی اوراق خزانه‌داری ۲ ساله آمریکا در معاملات امروز وضعیت پایداری دارد. اخیراً بازدهی این اوراق به بالاترین سطح در یک ماه اخیر رسیده بود.

شاخص VIX در پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۲۱ قرار دارد

شاخص‌های سهام آسیایی به پایین‌ترین سطح خود در یک ماه گذشته رسیده‌اند. نگرانی‌ها از بحران اعتباری بانک‌ها دوباره تشدید شده است. با این حال گزارش مالی شرکت‌های مایکروسافت و آلفابت خوب بودند.

بازار سهام حال خوبی ندارد

در نیوزیلند داده‌های تورمی ضعیف‌تر از پیش‌بینی‌ها بودند و به همین دلیل بازدهی اوراق قرضه دولت نیوزیلند به همراه ارز این کشور افت کردند.

اخبار فارکس تقویم اقتصادی ایران بورس آنلاین 20 آوریل 5 دیدبان: اخبار فارکس
جریانات ریسکی مشخصی در بازار دیده نمی شود و اکثر بازار های مالی دنیا بدون روند مشخصی رنج می زنند.


منبع: https://iranbourseonline.co/239001/mw/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B3

شاخص‌های آتی سهام آمریکا و اروپا منفی هستند و شاخص‌های سهام آسیا هم سقوط کردند. سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های اقتصادی و گزارش‌های مالی هستند. در همین حال اخبار اقتصادی و سیاسی چین باعث ترس بازار شده‌اند.

بازار روند مشخصی ندارد

در ژاپن، ین تضعیف شده است. گفته می‌شود که مقامات بانک مرکزی ژاپن از تغییر در برنامه کنترل منحنی بازدهی واهمه دارند و می‌ترسند که بحران اعتباری که در آمریکا و اروپا به وجود آمد، در این کشور هم پدیدار شود. نشست بعدی بانک مرکزی ژاپن هفته آینده برگزار خواهد شد.

دلار نیوزیلند تضعیف شد

شاخص آتی سهام S&P500 آمریکا بدون روند مشخصی نوسان می‌کند. نگرانی‌ها از بحران اعتباری بانک‌های آمریکا دوباره تشدید شده و شاهد سقوط سهام فیرست ریپابلیک بانک هستیم. این در حالی است که گزارش مالی شرکت‌های فناوری امیدوار کننده بوده‌اند.

سهام FRB در حال سقوط است!

دیروز شاخص مدعیان بیکاری آمریکا منتشر شد. آمار متقاضیان استفاده از مزایای بیمه بیکاری به بالاترین سطح از ماه نوامبر ۲۰۲۱ رسیده است. این نشانه‌ای از بالا رفتن بیکاری و افت بازار کار آمریکاست. آمار بازار مسکن آمریکا هم ضعیف بود. داده‌های اقتصادی آمریکا باعث شده تا انتظارات نرخ بهره‌ای تضعیف شود. بازار تنها انتظار یک مرحله افزایش نرخ بهره را دارد.

شاخص‌های آتی سهام اروپا مثبت هستند، اما سایر شاخص‌های سهام جهانی افت کردند. دیروز داده‌های بازار کار آمریکا ضعیف بودند و باعث افت بورس آمریکا شدند. در آسیا هم شاهد جریانات ریسک گریزی هستیم. در بازار فارکس دلار آمریکا و ین ژاپن تقویت شده‌اند. ترس از تشدید تنش‌ها میان آمریکا و چین عامل اصلی رشد ارزهای امن بود.

همبستگی در عملکرد شاخص‌های سهام جهانی دیده نمی‌شود

شاخص‌های آتی سهام آمریکا بدون روند مشخصی در حال نوسان هستند. بازار منتظر گزارش‌های مالی شرکت‌های سهامی و داده‌های اقتصادی است تا شاید چشم‌انداز نرخ‌های بهره را پیش‌بینی کند.

جریانات ریسکی مشخصی در بازار دیده نمی‌شود

دیروز داده‌های اقتصادی آمریکا منتشر شدند. گزارش‌های مالی شرکت‌های سهامی و داده‌های اقتصادی آمریکا به شفاف شدن چشم‌انداز آینده کمکی نکردند. داده‌های بخش تولیدی آمریکا ضعیف‌تر از پیش‌بینی‌ها بودند. در روزهای آینده داده‌های GDP و PCE آمریکا منتشر خواهند شد. انتظار می‌رود که نرخ رشد هر دو شاخص کُند شده باشد.

اخبار فارکس
از ابتدای هفته ین ژاپن، دلار استرالیا و دلار کانادا در برابر دلار آمریکا تضعیف شده اند.

اخبار فارکس بورس اروپا – دوشنبه ۴ اردیبهشت